Discmania CashMoneyTour puolivälissä

Suomen Frisbeeliiton kisakalenterissa on kaudella 2011 peräti kaksi eri kiertuetta: Discmania CashMoneyTour avoimelle ja naisille, sekä Frisbeepoint-tour amatööreille, junioreille ja senioreille.

Kummallakin kiertueella kisataan 4 osakilpailua ja molemmat ovat nyt puolivälin krouvissa. On aika vilkaista miten Tomoottajat ovat selvinneet kisakauden alkupuoliskosta

Discmania Cash Money Tour

Tourin fundraiser-kiekkoja on vielä saatavilla

DcmT Lauste 21.-22.5.

”Isojen” sarja avattiin Turun Lausteella, samalla radalla jolla miteltiin Suomen mestaruuksista 2010.

Tomoottajista kisaan lähtivät Juho Vähätalo, Markku Nirkkonen sekä Jarmo ja Tapani Aulu. Naisten sarjassa oli lisäksi mukana Tomoottajien jäsen, Heinolan LDG:tä edustava, Laura Uusi-Rasi.

Tomoottajat heittivät melko lailla omalla tasollaan ja nappasivat heti ensimmäisessä kisassa kelpo sijoituksia. Tapani uhkasi jopa selvitä kisan 5 parhaan finaaliin, mutta saariväylä vei kovat verot ja oli tyytyminen 12. sijaan.

Kisan lopputulokset löytyvät täältä.
Enemmän juttu kisasta Tapanin blogissa sekä kisaajien treenipäiväkirjoissa Tomoottajien foorumin jäsenpuolella. Discmania Cash Money Tour Lauste

DcmT Vampula 4.-5.6.

Toisena kisapaikkana oli useille kisaajille uusi kokemus, eli Vampulan frisbeegolfrata Huittisten kupeessa.

Vampulan kisa kärsi osanottajakadosta johtuen varmastikin koulujenpäätäjäisviikonlopusta sekä samaan aikaan pelatusta Sveitsin EuroTour-kilpailusta. Niinpä kisan, ja sarjan, kärjessä oli tilaa uusille nimille.

Tomoottajat sen sijaan olivat paikalla melkein samalla ryhmällä kuin Turussa:  Juho, Laura, Aulut sekä Mikko Viitamaa.

Ensimmäisen kierroksen ehdoton jättipaukku oli Jarmon rataennätys ja kahden heiton johto koko kisassa. Hyvä synttärilahja siis! Jarmo petrasi muutenkin Turusta roimasti ja sijoittui komeasti kympin sakkiin sijalle 9.

Tapani aloiti keskinkertaisesti, mutta heitti aivan kärjen tahdissa toisen ja kolmannen kierroksen ja nousi lopulta viimeisen väylän eaglella peräti toiseksi.

Mikko ja Juho pelasivat alavireisesti (sijoitus 23.) ja Juholla kisa jäi kesken viimeisen kierroksen puolivälissä. Laura hoiteli oman sarjansa peräti 21 heiton erolla kakkoseen.