26.- 27.3.2013 Korkeempaikalleiriä Varsinais-Suomessa

’tulkaa ens viikolla turkuun vähä heittään lötää mukiin? -selkee homma.’

Ja niin kävi Kalle Savosen käsky Misille ja Lassille. No ei siinä sitte auttanu ku pakata kassit ja lähteä tiistaina aamusta runnoon sorollalla kohti Kaarinaa.

Tietty ei ihan sukkana päästy ajaan Kaarinaan. Lassin piti käydä välillä 8minuuttia koulus ja siittä jatkaa matkaa. Oltiin sovittu Kai Vesan kanssa että haemme Tapanille Jokereita sekä Kallelle uusia Prodiscuksen väylädraivereita, LASERi :a, jotta mekin pääsemme ottamaan tyypit kyseisestä draiverista.

Kaarinaan päästyämme näytti hyvältä. Vieressä 105m sulaa tekonurmea sekä luntakin näytti olevan todella vähän. Heti vähän lämpöö päälle ja bägi äkkiä tekonurmikentän reunalle ja apinat irti. Oli vähä komiompoo heittää sulalta heittopaikalta, heitokki oli melkeen heti siä misä piti – not. Mutta LASERi vakuutti, tiipparit lähtee nit ja nat bägistä poies ja tätä kaveria lisää bägiin. Kiekko liitää todella hyvin, kääntää suoraksi ja palauttaa varmasti takaisin.

Bägit heitelty tyhjäksi ja aika siirtyä radalle. Kaarinan 12-väylänen rata oli todella hyvä talvipelaamiseen sekä muutenkin hyvässä kunnossa, teki muhun ainaki vaikutuksen. 1-6 väylät sopivan ahdasta metsäränniä parilla mandolla höystettynä. Väylät 7-12 pellon laidalla vähän aukeempia väyliä sekä hieman pidempiä. Ite en leimahtanut misään vaiheessa oikein liekkeihin mutta kivaa oli. Rytmiryhmällä Misi, Lassi, Kalle, Jani ’björni’ Mäkelä sekä Antti ’rosket’ Koivula kierrettiin pari kiessiä ja siittä Paimioon syömään ja saunaan.

 

20130326_205349

Sakee on kuva, mutta sakeita on äijäkki. Lassi puttaa, Tiuhti riehuu ja Kalle laskee ohimenneitä ja psyykkaa.

<- Kuvassa runnotaan ’turkulaista’ sekä odotellaan saunan lämpeemistä, jotta paikat ei olis seuraavana päivänä niin juntturassa.

 

 

 

Keskiviikkona sama juttu siis. Kaarinaan rykiin. Tänään messissä oli sama ryhmä sekä Mikko ’Hans’ Laihonen. Eka kiessi henkilökohtasta peliä(per*eilyä) ja parikisaa päälle toinen kiessi. Ei kellään kovin vahvasti menny, itte puljasin pahimmas kuraprunnis ja kastelin kengät ja sukat. Onneks ei ollu ku pari väylää enää jäljellä, olis voinu olla kylyme muuten.

Huippureissu takana siis, harmittaa ku ei keriitty käydä Lausteella. En tiä oisko kovin nättiä ollu siä käydä, jos lunta siä olis vähänkään enemmän ollu ku Kaarinas ku Lausteella tarttis heittää vähä pitempää heittoo, jotta se miälekkyys siinä säilys. Kotiintulomatka meni perus pellitkiinni-tyylillä, tuhannella pysähdyksellä höystettynä. Oli siinä sellanenki et jos ajo ei miellyttäny Lassia ni siitä sai kuulla ja venttiili poskelle. Hampaat o kuitenki viä suus.

Onko sitte ens rykihomma 5tr vai? Ei tiä, lunta on kylä melijolti. Voipi olla että Kirjuri kutsuu. Jos nyt vähä sais tätä heittoo ennen ensimmäisiä kisoja alle, jotka omassa kisakalenterissa on 27.4. @ 5tr. Nährään siä!

– Misi