Jäsenedut – liity nyt

Jäsenetuja vuodelle 2021:

Powergripiltä saa alennusta tuotteista lisäämällä omiin tietoihin seuraksi Tomoottajat. Tästä tulee seuralle viesti ja me vahvistamme jäsenyytesi, jonka jälkeen pääset tilaamaan alennuksilla. Alennukset näkyvät heti sivuilla tuotteiden yhteydessä.

NBDG:n storesta saat 10 % tuotteista koodilla. Tätä varten et tarvitse mitään tietoja asiakastilillesi. Saat koodin kun olet liittynyt jäseneksi tai maksanut vuoden jäsenmaksun.

Innova Storesta saat seura-alennukset kun seuran sihteeri on laittanut jäsenyytesi tiedoksi verkkokauppaan. Eli jos sinulla ei vielä ole voimassa, laita viestiä seuralle. Hinnat näkyvät automaattisesti kun olet kirjautuneena kauppaan.

Prodigy Discin verkkokaupasta saat 10 % tuotteista koodilla. Tätä varten et tarvitse mitään tietoja asiakastilillesi. Saat koodin kun olet liittynyt jäseneksi tai maksanut vuoden jäsenmaksun.

Facebookissa pääset myös Tomoottajien suljettuun jäsenryhmään.

Jäsenet saavat myös klassisen valkoisen Tomoottajat-t-paidan.

Kaikille juniorijäsenille toimitetaan myös Fribagolfopas-kirjanen harjoittelua varten.

Lisää etuja on tulossa ja niistä tiedotetaan myöhemmin.

Tomoottajat-t-paitoja jäsenille

Liity jäseneksi

Liity Tomoottajien jäseneksi ja osta SFL:n lisenssi Suomisportissa.

Tomoottajien jäsenyys maksaa

 • 21,5 € aikuiselta tai
 • 16,5 € alle 18-vuotiaalta juniorilta.

SFL:n kilpailulisenssin hinta on 63,5 € aikuiselta ja 33,5 € juniorilta ja Sporttiturvavakuutus 105 € yli 30-vuotiailta ja 50 € vuonna 1992 tai myöhemmin syntyneiltä. Kilpailulisenssi vaaditaan kaikkiin SFL:n alaisiin kilpailuihin ja PDGA-jäsenyys sisältyy kilpailulisenssin hintaan.

Uudet PDGA-jäsenet voivat halutessaan tilata 15 euron lisähintaan PDGA-kiekon. Sekä uudet että PDGA-jäsenyytensä uusivat henkilöt voivat tilata myös PDGA:n Discgolfer-lehden 35 euron vuosihintaan. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Tilaa jäsenyys, lisenssi ja vakuutus näin:

1. Kirjaudu SuomiSport -palveluun

Klikkaa itsesi SuomiSport-palveluun ja klikkaa oikeassa yläreunassa näkyvää Kirjaudu palveluun -painiketta. Voit myös ladata SuomiSportin appin ja tilata jäsenyyden, lisenssin ja vakuutuksen sitä kautta.

Kirjaudu sisään ohjeiden mukaan. Jos sinulla ei vielä ole sporttitiliä, luo se.

2. Jäsenyyden ostaminen

Kun olet kirjautunut sporttitilillesi, voit edetä ostamaan jäsenyyden. Klikkaa Ostamaan -painiketta.

Mikäli haluat liittyä seuran jäseneksi, klikkaa Jäsenyyden-painiketta.

Suomisport-palvelun kautta on mahdollista ostaa jäsenyys joko itselle tai lapselle. Valitse seuraavaksi kenelle jäsenyyden haluat ostaa.

3. Valitse seuraksi Tomoottajat Disc Golf Ry

Valitse lapselle juniorijäsenyys tai aikuiselle aikuisjäsenyys.

4. Suorita maksu

Kun jäsenyys on valittu, voit siirtyä maksamaan jäsenyytesi. SuomiSport-palvelussa on tarjolla useita erilaisia maksutapoja. Valitse mieluisin maksutapa ja viimeistele jäsenyyden ostaminen.

5. Tervetuloa Tomoottajien jäseneksi!

Liityttyäsi frisbeegolfseuraan pääset nauttimaan jäseneduista, osallistumaan seuran toimintaan ja kehittämään harjoitusmahdollisuuksia alueellasi.

Jos haluat myös lisenssin tai vakuutuksen, osta ne samalla tavalla Suomisportista jäsenyyden oston jälkeen.

Osta Lisenssi

 1. Valitse uudestaan Ostamaan
 2. Valitse Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin
 3. Valitse ostatko itsellesi vai lapselle
 4. Kirjoita hakuun ”frisbeegolf”
 5. Klikkaa SFL Kilpailulisenssi 2021
 6. Hae lisenssiseuraksi Tomoottajat
 7. Valitse Frisbeegolfin Sporttiturva-vakuutus, jos haluat
 8. Valitse maksutapa ja maksa lisenssi (ja vakuutus)
 9. Jos ostat lisenssiä ensimmäistä kertaa ja haluat PDGA-jäsenkiekon tai PDGA-lehden, tilaa se heti lisenssin jälkeen täältä.

Tervetuloa lisenssipelaajaksi!

Lisenssin ostamisen jälkeen kestää uudella pelaajalla muutama päivä, jonka jälkeen sähköpostiin tulee PDGA-numero. Jotta pääset ilmoittautumaan kilpailuihin, kirjoita PDGA-numerosi Suomisportin profiiliin kohdasta ”Lajikohtaiset yhteystiedot”.

Tämän jälkeen tee tili myös Disc Golf Metrixiin, joka on Suomen frisbeegolfliiton kilpailujärjestelmä. Lisää Suomi-Sportin tilisi Sportti-ID Disc Golf Metrixiin omaan profiileihisi. Huom. voit lisätä Sportti-ID:n Metrixiin vasta seuraavana päivänä PDGA-numeron lisäämisestä, koska tietokanta päivittyy aina öisin.

Kaikki valmista, nyt on lisenssit kunnossa ja voit lähteä kisaamaan.

Jos on kysyttävää, ota yhteys seuraan: kilpailut@tomoottajat.fi