Firmagolf

Tomoottajat Disc Golf ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka rahoittaa radanrakennusta, -hoitoa ja seuratoimintaa järjestämällä erilaisia virkistystilaisuuksia yritysten tai yhteisöjen toiveiden mukaisesti.

Firmagolf on mahtava liikunnallinen ja sosiaalinen tapahtuma, jossa voidaan viettää aikaa yhdessä ulkona tutustuen uuteen lajiin.

Osallistuminen ei vaadi kokemusta lajista ja se sopii kaikille ikään tai kokoon katsomatta. Tapahtumassa opastetaan lajiin kädestä pitäen, tekniikoista sääntöihin ja turvallisuudesta välineisiin. Perehdytyksen pääpaino on perustekniikoiden esittelyssä ja harjoittelussa, jossa käydään läpi tavallisimmat heittotyylit draivista puttiin. Mukana tietysti Tomoottajien nimikkoheitto ”tomahawk”.

avaustaTekniikkaharjoittelun jälkeen heitetään leikkimielinen kilpailu 3-5 hengen ryhmissä Myllymäen tai Viidentienristeyksen frisbeegolfradalla. Osallistujat saavat kisan ajaksi käyttöönsä Tomoottajien firmagolfkiekot ja märällä kelillä myös pyyhkeitä, joilla kuivata kiekko. Ryhmien mukana seuraa vetäjä, joka kirjaa tulokset ja opastaa tekniikassa ja taktiikassa koko kierroksen ajan. Opastaja voi näyttää myös malliheitoilla miten jokin tietty väylä kannattaa heittää.

Tavallinen firmagolftapahtuma kestää parisen tuntia, josta harjoitteluun menee tunnin verran ja radan kiertämiseen toinen tunti.

Tilaisuus voidaan järjestää sovittuna ajankohtana, tosin helpoimmin se onnistuu arkena.

firmagolf

Firmagolf-esimerkki

  • Säännöt ja radalla toimiminen 5-10 min
  • Tekniikat lyhyesti 5-10 min
  • Heittojen kokeilu kädestä pitäen 15-30 min
  • Kierros radalla / leikkimielinen 9 väylää kisa 60-90 min

Hinnasto

  • 1-10 henkeä 200 €
  • 11-20 henkeä 250 €
  • 20+ henkeä 300 €

Pakettia voidaan muuttaa toiveiden mukaan. Esimerkiksi firman sisäinen kilpailu onnistuu.

Jos haluat järjestää porukallesi mielenkiintoisen urheilupäivän perinteisen pilkkikisan jatkoksi, niin ota yhteyttä!

Tomoottajat Disc Golf ry
Harri Mäki
tomoottajat@tomoottajat.fi
firmagolf_brasiliassa