Firmagolf

Tomoottajat Disc Golf ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka rahoittaa radanrakennusta, -hoitoa ja seuratoimintaa järjestämällä erilaisia virkistystilaisuuksia yritysten tai yhteisöjen toiveiden mukaisesti.

Firmagolf on mahtava liikunnallinen ja sosiaalinen tapahtuma, jossa voidaan viettää aikaa yhdessä ulkona tutustuen uuteen lajiin.

Osallistuminen ei vaadi kokemusta lajista ja se sopii kaikille ikään tai kokoon katsomatta. Tapahtumassa opastetaan lajiin kädestä pitäen, tekniikoista sääntöihin ja turvallisuudesta välineisiin. Perehdytyksen pääpaino on perustekniikoiden esittelyssä ja harjoittelussa, jossa käydään läpi tavallisimmat heittotyylit draivista puttiin. Mukana tietysti Tomoottajien nimikkoheitto ”tomahawk”.

avaustaTekniikkaharjoittelun jälkeen heitetään leikkimielinen kilpailu 3-5 hengen ryhmissä Myllymäen tai Viidentienristeyksen frisbeegolfradalla. Osallistujat saavat kisan ajaksi käyttöönsä Tomoottajien firmagolfkiekot ja märällä kelillä myös pyyhkeitä, joilla kuivata kiekko. Ryhmien mukana seuraa vetäjä, joka kirjaa tulokset ja opastaa tekniikassa ja taktiikassa koko kierroksen ajan. Opastaja voi näyttää myös malliheitoilla miten jokin tietty väylä kannattaa heittää.

Tavallinen firmagolftapahtuma kestää parisen tuntia, josta harjoitteluun menee tunnin verran ja radan kiertämiseen toinen tunti.

Tilaisuus voidaan järjestää asiakkaan haluamana ajankohtana, tosin helpoimmin se onnistuu viikonloppuna tai arki-iltoina.

firmagolfFirmagolf-esimerkki

  • Lajin ja välineiden esittely 5-10 min
  • Tekniikat lyhyesti 5-10 min
  • Heittojen kokeilu kädestä pitäen opettaen 15-30 min
  • Säännöt ja etiketti 5-10 min
  • Kierros radalla / leikkimielinen 9 väylää kisa 45-60 min

Esimerkin mukaisen tapahtuman hinta on 20 € per osallistuja.

Pakettia voidaan muuttaa toiveiden mukaan. Esimerkiksi yöheittäminen ledikiekoilla onnistuu tarvittaessa.

Jos haluat järjestää porukallesi vaihtoehtoisen ja mielenkiintoisen urheilupäivän perinteisen pilkkikisan jatkoksi, niin ota yhteyttä!

Tomoottajat Disc Golf ry
Harri Mäki
tomoottajat@tomoottajat.fi
firmagolf_brasiliassa