Tapahtumat

Viikkokisat

Tomoottajat järjestää kaikille avoimia viikkokisoja Kankaanpään radoilla lähes ympäri vuoden. Viikkokisoihin voi osallistua kuka tahansa ilman mitään lisenssejä tai seuran jäsenyyttä.

Tunnusomaisia piirteitä Tomoottajien viikkokisoille ovat rento meininki, aloittelijaystävällisyys ja itsensä voittaminen. Vasta-alkajia neuvotaan ja opastetaan reilusti.

img2715309

Kesäkaudella 2021 kilpailuja järjestetään sekä Viidentienristeyksen, että Myllymäen radoilla. Kauden mittaan molemmilla radoilla on tarkoitus heittää 10-20 viikkokisaa, riippuen siitä miten kokoontumisrajoitukset antava myöden.

Tarkempi järjestelmä päätetään keväällä ja ilmoitetaan kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Viikkokisoissa käytetään tasoitusjärjestelmää, jonka johdosta myös ensikertalaisella ja täysin kokemattomalla heittäjällä on mahdollisuus voittaa osakilpailu.

Palkintoina on pelivälineitä eli frisbeegolfkiekkoja, joita jaetaan osakilpailun kärkipelaajille osallistujamäärän mukaan. Voittaja saa aina palkinnon.

Kansalliset kilpailut

Tomoottajat on isännöinyt joka vuosi useita kansallisia erilliskilpailuja, amatööritourin ja pro-tourin osakilpailuja ja jopa SM-kilpailuja. Nämä kilpailut ovat kansainvälisen liiton PDGA:n ja Suomen frisbeegolfliiton kalenterikilpailuja, joten niihin osallistumiseen edellytetään kansallista kilpailulisenssiä.

pdga-banneri

Menneitä kilpailuja:

2020

  • Ei kisoja koronarajoitusten vuoksi

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011