Tapahtumat

Viikkokisat

Tomoottajat järjestää kaikille avoimia viikkokisoja Kankaanpään radoilla lähes ympäri vuoden. Viikkokisoihin voi osallistua kuka tahansa ilman mitään lisenssejä tai seuran jäsenyyttä.

Tunnusomaisia piirteitä Tomoottajien viikkokisoille ovat rento meininki, aloittelijaystävällisyys ja itsensä voittaminen. Vasta-alkajia neuvotaan ja opastetaan reilusti.

img2715309

Kesäkaudella 2018 kilpailuja järjestetään sekä Viidentienristeyksen, Jämin että Myllymäen radoilla. Kauden mittaan molemmilla radoilla heitetään parikymmentä osakilpailua joissa kussakin jaetaan erilliset palkinnot, ja kauden päätteeksi koko sarjan parhaat palkitaan.

Tarkempi järjestelmä päätetään keväällä ja ilmoitetaan kotisivuilla ja foorumilla. Kilpailut löydät Tomoottajien kisakoneesta.

Viikkokisoissa käytetään tasoitusjärjestelmää, jonka johdosta myös ensikertalaisella ja täysin kokemattomalla heittäjällä on mahdollisuus voittaa osakilpailu.

Palkintoina on pelivälineitä eli frisbeegolfkiekkoja, joita jaetaan osakilpailun kärkipelaajille osallistujamäärän mukaan. Voittaja saa aina palkinnon.
Lisäksi sarjan päätteeksi jaetaan parhaille pelaajille palkintoja.

Kansalliset kilpailut

Tomoottajat on isännöinyt joka vuosi useita kansallisia erilliskilpailuja, amatööritourin ja pro-tourin osakilpailuja ja jopa SM-kilpailuja. Nämä kilpailut ovat kansainvälisen liiton PDGA:n ja Suomen frisbeegolfliiton kalenterikilpailuja, joten niihin osallistumiseen edellytetään kansallista kilpailulisenssiä.

pdga-banneri

Näistä kilpailuista voit lukea lisää SFL:n kisakoneessa.

Menneitä kilpailuja:
2014 Avoimet Kankaanpäänmestaruuskilpailut
2014 NBDG pro-tour Viidentienristeys
2014 Frisbeepoint-tour Viidentienristeys
2014 Easter Open