Foorumista

Fribakpään foorumilla on virinnyt keskusteluja monenlaisista aiheista. Tilastoista päätellen viestejä lukee moni, mutta kirjoittajia ei vielä ole ollut tungokseksi asti. Laitan tähän pieniä ohjeita ja käynnissä olevia keskustelunaiheita.

Foorumia voi luka kuka tahansa, mutta kirjoittamista varteen pitää rekisteröidä nimimerkki, sen voit tehdä tästä. Rekisteröitymisen jälkeen voit vastata kaikkiin foorumin viesteihin, sekä aloittaa uusia aiheita ja lähettää yksityisviestejä muille käyttäjille. Kyselyitä voi luoda vain valvojat, mutta voit ehdottaa kyselyä valvojalle tai ylläpitäjälle.

Eniten keskustelua foorumilla on virinnyt sääntö- ja tulkintakysymyksistä, kuten mandon kiertämisestä ja Myllymäen radan tasoituksista.

Lisää vastauksia kaipaillaan ketjussa, johon listataan discgolfscores.netin käyttäjänimiä. Holareita voi listata holariketjuun.

Monta muutakin mielenkiintoista ketjua on aloitettu ja vastauksia odotellaan. Rekisteröityjä käyttäjiä on juuri nyt 15 ja viestejä 91, kuinka nopeasti saadaan luvut tuplattua?