Frisbeegolfin viikkokisat!

Kankaanpään nuori frisbeegolfseura Tomoottajat Disc Golf ry järjestää viikkokisoja Kankaanpäässä lähes ympäri vuoden. Tällä hetkellä kisaratana toimii Myllymäen frisbeegolfrata. Jatkossa kisaillaan myös 5-tienristeyksessä, jahka rata saadaan lopulliseen kuntoon.

Tunnusomaisia piirteitä Tomoottajien viikkokisoille ovat rento meininki, aloittelijaystävällisyys ja itsensä voittaminen. Vasta-alkajia neuvotaan ja opastetaan reilusti.

Tällä hetkellä on käynnissä kesäsarja, jossa kisataan kesän mittaan 20 osakilpailua. Viikkokisoissa käytetään tasoitusjärjestelmää, jonka johdosta myös ensikertalaisella ja täysin kokemattomalla heittäjällä on hyvät mahdollisuudet voittaa osakilpailu!

Palkintoina on pelivälineitä eli frisbeegolfkiekkoja, joita jaetaan osakilpailun kärkipelaajille osallistujamäärän mukaan. Voittaja saa aina palkinnon!

Lisäksi sarjan päätteeksi jaetaan parhaille pelaajille palkintoja. Loppupisteisiin lasketaan 8 parasta kisasuoritusta, joten aina ei tarvitse onnistua ja vielä ehtii hyvin mukaan.

________________________________________________________________________________

Tärkeää kisainfoa:

  • Oletuksellisesti kisa on aina lauantaina ja alkaa klo 13.00. Paikalla pitää olla jo klo 12.50, jotta ehditään kerätä osallistumismaksut ja jakaa poolit (ryhmät).
  • Kokoontumispaikka on ykkösväylä lukion montulla.
  • Osallistumismaksu on 3 €/kisa, seuran jäsenille 2 €/kisa.

Mahdolliset muutokset aikatauluun ym. kisajärjestelyihin ilmoitetaan seuran kotisivuilla:

http://frisbeegolfkankaanpaa.wordpress.com/

Tomoottajien nettisivulta löydät yhteystietoja, infoa jäsenyydestä ja paljon muuta.

________________________________________________________________________________

Ystävällisin terveisin,

Tomoottajat Disc Golf ry