Häppeninki + kisat su 13.9.200

Viikonloppu aloitettiin vapaalla heittelyllä pe-la -välillä ja vanhan rataennätyksen (-4) alle heitettiin useamman heittäjän toimesta. Allekirjoittanut ja vaihteleva muu talkooporukka painoi kellonympärystän mittaista talkoopäivää sekä perjantain, että lauantain ja rata saatiin ihan uuteen uskoon uusilla opasteilla ennen sunnuntain päätapahtumaa.

Sunnuntaina puolen päivän jälkeen alkoi väkeä valua ykköstiin ympäristöön ja paljon tulikin. Joku arvio oli, että yli 50 henkeä p

yöri paikalla ja kisaankin lähti yhden laskuopin mukaan 36 heittäjää. Tuloslaskenta on kesken (koska 2 ryhmän laput eivät tulleet mulle asti vielä) mutta alustavan laskennan mukaan paitsi osallistujamäärä, myös tulostaso nousi aivan huimaavasti edellisen viikon kisasta. Lopulliset tulokset, kuvia, videoita ja muuta tulee jahka ne saadaan kasaan.

Iso kiitos viikonlopun talkoolaisille ja tapahtumaan osallistuneille! Onnittelut kaikista hyvistä tuloksista, omista ennätyksistä ja siitä uskomattomasta ensikertalaisen holarista!

Purnaukset, valitukset ja muu jupina foorumilla.