Kauhajoki Open 2012

Kauhajoki Open 2012 järjestettiin tänä vuonna 15.-16.9.2012. Kilpailussa mukana Tomoottajista oli allekirjoittanut ja Lassi.

Lauantai 15.9.

Lauantaina Kauhajoella järjestettiin parigolffit. Kierroksia oli 2 + finaali. Ensimmäinen kierros oli alternative shottia (vuorotellen parit heittävät) ja toinen kierros best shottia. Finaali myös best shottia.

Lassin kanssa aloitettiin kohtuu vahvasti alternative, pelattin kaksi alle kahdella bogilla. Sillä pääsi jaettuun kärkeen Ilkka Tammisen sekä Arttu Tulimäen kanssa. Kolmas pari kärkikorttiin oli ennakkosuosikit Marko Jokimäki sekä Antti Heikkilä.

Toinen kierros best shottia, taktiikkana yllättäen Lassin kanssa että jokapaikasta koitetaan. Hyvä niin, kerran Salmisen putti napsu ja mun draivit sinne päin – kirjoitettiin toisen kierroksen scoreksi 35 (-10), jolla pidettiin kärkipaikka kahden heiton turvin.

Finaali edessä, 2 heittoa kaulaa Victor Mäkeen sekä Jarno Hermansiin. Kolmanneksi pariksi finaaliin tuli Ilkka sekä Arttu kolmen heiton päässä meistä. Finaali pelattiin hyvin, kunnes tuli surkean pieni saariväylä kohdalle ja Lassin kanssa heitettiin molemmat ulos saaresta. Otettiin bogi, Mäki sekä Hermans otti nostokakkosen ja sudari edessä. Oltaisiin voitu tietty viimeseltä väylältä 8m putilla suora voitto, mutta ei maistunu. Sudarissa ekana väylänä sama saari väylä, johon tietysti molemmat osuttiin. No, se meni tasan ja seuraavana väylänä Kauhajoen kiinteän radan 1. reikä. Salminen pisti milliin, pojat otti kolmosen ja parigolffin voitto Kankaanpäähän. Jes.

Ei niin jes ollu se, että parigolffin voittosumma oli tippunu 100-> 60e ja sen sai lahjakorttina ainoastaan Kauhajoen Elmo-sporttiin. Ei käy muualle, saapi ostaa pois 2x 60e arvosia lahjakortteja..

 

Sunnuntai 16.9.2012

Yksilökisapäivä, molemmilla oli pientä game plääniä parigolffin jäljiltä. Muutama uusi lisäväylä, ei mitään erikoisia kuitenkaan. Itse lähdin väylältä 1, sama pieni saariväylä.. Heti dropparille ja nelonen. Jes, hyvin lähti. Ekalta kierrokselta ei mitään erikoista mainittavaa, pelasin taas surkeasti ja nappasin tuloksen 60 (+4). Lassi tais pelata 62 (+6).

Toinen kierros edessä. MITÄ. Olen kakkoskortin viimeisenä.. Okei, muut oli pelannu sit ehkä hieman huonosti. Noh, vois koittaa nousta masseille. Vois.. Ekalta väylältä mandosta ohi ja jäi OB:lle, pikkunättii. Heitän sitte bogia 30m korista dropparilta.. Eli siis tuplarankku kyseisestä sessiosta ja nostovitonen. Palo sitte hermot samoin tein ja perseilin loppukiessin. Kirjautin usean bogin ja tuplan jälkeen 62 korttiin. Salminen tais ottaa 63. Ei häävejä oltu.

Seuraavaks parigolfin ässämmiä. Salmisen kas. Näemme siellä.

– Misi