Kesän 2010 viikkokisasarja on saatu päätökseen

Kesän viikkikset on saatu heitettyä, ja voittajaksi kisaili Timo Peltomaa – onnea!

Timo otti sarjan keulapaikan puolivälin jälkeen, eikä sitä sitten enää luovuttanut muille, vaikka vielä takaa uhkailtiinkin. Toiseksi nousi aivan loppukaudesta uuden kevään löytänyt Harri Mäki, ja koko kauden kärkikolmikossa pysytellyt Markku Piittala piti kuin pitikin paikkansa, vaikka Petri Ahokangas tulkinvielä lähelle.

Muuten top10 pysyi viimeiset pari kilpailua melko muuttumattomana, tosin vain 7 kisasta pisteitä kerännyt Jarmo Aulu nousi vielä porukkaan viimeisessä kisassa. Sivuhuomautuksena mainittakoon, että täyden 8 kisan sarjan heitti 12 heittäjää kaikkiaan 68 osallistujasta, eli ahkeruudesta palkittiin, koska kaikki täyden sarjan heittäjät olivat siis kärkikymmenikön tuntumassa.

Sarjan palkinnot jaetan myöhemmin ilmoitettuna aikana, mutta luvassa on ainakin ensi vuoden jäsenyyksiä ja tuotepalkintoja.

Rankingkisan puolella Tapani Aulun voitto oli selvillä jo useampi kisa ennen loppua, mutta kakkossijasta väänsi useita heittäjiä viimeiseen asti. Päätöskisan 6 pistettä riitti Petri Ahokankaalle 3 edellä olleen ohittamiseen ja kakkossijaan. Kolmanneksi sijoittui Harri Mäki. Muistutetaan vielä, että rankingin 20 parasta kutsutaan rankingfinaaliin, joka heitetään parin viikon kuluttua. Tarkemmat tiedot tästä henkilökohtaisesti kaikille kärkeen sijoittuneille. Tiedossa on kuitenkin spesiaalirataa Myllymäessä.

Kunniamaininta (ja varmasti jotain pientä palkintoakin) annetaan vielä Markulle ja Heidille, jotka osallistuivat kaikkiin kauden 20 kilpailuun! Siinä on omistautumista ja sinnikkyyttä, mikä kuuluu ehdottomasti Tomoottajuuteen ja koko lajiin!

Tarkemmat pistetaulukot