Kuulaakso Open 4.5.2013

Ylöjärven Julkujärvellä järjestettiin SFL:n erilliskilpailu 4.5. Järjestäjinä toimi Tampereen Frisbeeseura. Tomoottajista Kuulaaksoon lähtivät allekirjoittanut, Lassi, Jarmo, Tuukka, Martin, Saku, Jani, Tuomas ja Tomi.

 

Ensimmäinen kierros oli väylien muistelua, millain tämä kannatti heittää ja missä EI kannata olla. Ensimmäinen kymppiväylää meni omalta osalta melkein täydellisesti, yksi bogi lipsahti vahingossa, kyseessä oli kuitenkin perus ’2×4’. Aloitin väylältä 11, joten takakymppi lirvahti vahingossa pari alle. Pieni sulamispiste tuli väylien 2-5 aikana mutta sain selvitettyä sipulin ja pelattua itteni ihannetulokseen ja kolmos korttiin toiselle kiessille.

Tomoottajien sijotuksia ekan kiessin jälkeen.

MPO: 

Tuukka Kivioja 6.

Misi 9.

Lassi Salminen 15.

Jarmo Aulu 16.

Martin Sivakov 31.

MA2:

Saku Anttila1.

Jani Kleemola 2.

Tuomas Seppä 6.

Tomi Kleemola 27.

 

Toiselle kiessille tuli vähän kiire, kun Elovainion Siipibaarista meinannu saada ruokaa kovin äkkiä, salaattiki loppu kesken. (oooooolis Tapanillekki ollu jotain ’ruokaa’.) Melkein ilman lämmittelyä tiille ja hyvässä ryhmässä pelaileen. Ensimmäiset 5väylää menikin ’nelosen paariin’ ja seitsemän pelatun väylän jälkeen olinkin jo +5. Meinas sipuli alkaa kuoria jo touhuun, kun mistään ei tullut mitään, huonojen heittojen perään enemmän huonoja. Sain kuitenkin otettua itteeni niskasta kiinni ja taisteltua välttävän 68/66 eli pari päälle tuloksen lappuun.

Lopullisia sijoituksia Kuulaakson kisoista.

MPO:

Misi & Jarmo 8.

Tuukka 13.

Lassi 16.

Martin 28.

MA2:

Saku 2.

Jani 4.

Tuomas 6.

Tomi 24.

Tomoottajia oli kilpailussa hyvä nippu, kohtuullisia tuloksia saatiin seuralle. Toisella kiessillä tuuli hiukan riepotteli kiekkoja enemmän sekä hiukan tihkutti, mutta kohtuu lämpimässä säässä saatiin painettua kisa ohi. Tarkottaa siis sitä, että itsellä ei puskenu soijaa ja pysty pelaan pitkähihanen+pelipaita -combolla. Shortseja ei viä viittiny kaivaa esiin, ehditään ne mun hokipohkeet näytellä myöhemminkin.

– Misi