Misin perspektiivistä Pari-SM Peurungas

Noni.

Aikalai meinaan korpee, että ei o kukaan päivitelly tätä saittia miltään saralta mutta mulla tuli ny pahin tarve ruveta kirjottaan, ku viimme viikonloppu oli kaikin pohjin joka palaltaan äärimmäinen.

Aljetaan ny sitte perjantaista. 15.25 ryättäsintä muulia töistä kotio Passatilla että kerkee syärä ja käyrä suihkus. No mä ny olin normaalisti valmis 15.50 ja sitte orteltiin Lassia niinku yleensä aina saa. Tai Pepperiä, mutta kuitenki, lähärettyä saatiin. Mestoille päästiin siinä 19.30 nurkilla, vaikka uho oli alle kolmen tunnin matkasta.. Not. Käytiin siinä sitte reenaamas muutama uus väylä, mitä oli muutettu tai mitä ei oltu pelattu, eli väylältä 13 sitte kisaradan kakkoselle asti ja siittä saunaan, mikä oli ajastettu 110. Noilia pelinlukua.

Peli kulki semihyvin ja kaikki tuntu olevan klaari. Joka väylällä joka ryki mitä ekana koitin oli se paras, joten pelikirjan ajatus tuntu olevan oikee ja siihen sitte lyätiin arkku kii. Ehtoosta tietty täyty saunan jälkeen laittaa parempaa seppälää niskaan ja lähtee kyseleen muitten kuulumisia ja pelikirjaa vaikka mille pelille, nooh.. ’Malmi’ oli 110 ehtoogeimeis. Normaalisti parin (ja yhet viä, vai mitä Juku) keion jälkeen painettiin punkkaan maate, tietty mä kerroin poikaille viä pelikirjaa syvemmin ku päästiin kämpille. 😀

 

Perjantaiaamu valkeni ja poijat oli pirteitä ku peipposet. Klo 11, best shottia, väylä 5. Paan laittaen oman pelikirjani tähän alle, jonka mukaan menin koko viikonlopun. En jaksa ruveta luetteleen syvemmin, koska tulokset näkyy Kisakoneesta.

Väylä 1: ’11x’ Star Teebird loivassa hyssessä keskelle

Väylä 2: Plutku P2 korkeena antsana perille

Väylä 3: Suorempi S-P2 pienessä hyssessä semikovaa matalana, jotta jaksaa perille

Väylä 4: Putterilla kovaa keskelle, lateturnilla mahd. pitkälle

Väylä 5: Kulunu Kc Pro Roci kupittaalle

Väylä 6: Firellä hyssee mattilan kaiken kiertäen

Väylä 7: Tinderbirdiä matalana keskelle

Väylä 8: Suorempaa firee matalas hysses putille

Väylä 9: Plutkua Eagle-X:ää kupillepäin

Väylä 10: Plutkulla firellä foree -> muuttu vikalla kiessillä upsiks plutkulla eagle-x:llä

Väylä 11: Alivakoota star dessua rajus hysses vasenta linjaa mahd. pitkälle (tai mahd. lyhkäselle eaglekoitolle)

Väylä 12: Ekalla rundilla vakaata tiipparia, ei riittäny feidi. Jyrempää firee sitte ens kerralla

Väylä 13: Tinderbirdiä loivas hysses

Väylä 14: Firefore oli tarkotus putille joka kerta, vikalla kiessillä oli puhe kupista P2, joten.

Väylä 15: Alivakaalla P2 keskelle porttia

väylä 16: Peukku-upsi alivakaalla Eagle-X:llä

Väylä 17: Kc Pro Rocia yrittää siihen väliin, ooooosu

Väylä 18: P2 keskelle erittäin miedos anteros

Väylä 19: Kc pro roc seiftinä, niimpal oikeelle ku kantti kestää

Väylä 20: P2 pehmosilla käsillä loivassa anteros putille

Väylä 21: Tinderii hysses kupille

Väylä 22: Dessua hysses kupille

 

Ja semmottii. Bestissä homma toimi aika hyvin, -10 ja jaettu 4. sija heti haltuun. Kolmoskortista ja kolmosväylältä kuitenkin liikkeelle kakkoskiessille, jossa pelattiin alternative shottia. Altti meni vähä persiilleen, kun väsy iski molemmille kiessin keskivaiheilla, mutta ryöttäsinä shöymiehinä pistettiin viä score kuntoon galleryväylillä, josta pääsi sitte hyvin mielin poistumaan Peurungan vesiliukumäkeen. Siäki hommat meni sudareihin Nissisen Teemun kanssa, molempien kellottaes kahden laskun bestis 18.8sek. No, tää homma meni heti kynsille ku joutu pitään puan piilos ku ränni täynnä ala-aste ikäsiä takana. Ei joutunu ainakaan keion maksumieheks ni ei haitannu, juatiin sitte omaan laskuun. Nii juu. Ei se kylpy piisannu ni mentiin saunaan viä pulikämpille. Siitä sitte katteleen plikkoja ku siä oli joku covergirli hommelit ravintolan puolella, jonka jälkeen paineltiin tuttuun Apolloon imeskeleen keskikeikyää ja teräviä.

Sunnuntaina poijat heräs viä pirteempinä ku peipposet. Tai no, pepperi oli ku huuhkaja, oli sillä meinaan koistinen. Mä ja Lassi oltiin normaaliin tapaan 110 kuosis valmiina hakeen mitalli kotio ja kääretorttukaffet sitte aulapupis. Homman nimi oli parempi ku tänä vuonna pelattiin tough shottia viime vuotisten worst shottien sijaan. Alku lähti rullaan hyvin, paaria paarin perään ja melki heti alkuun pirkkuki. Sit tuli pieniä virheitä ja pari tyhmääki, joista bogit. Sitte tuli yhres välis ykkönenki, muttei vahingos vaan 100% tarkotuksella. Siitä ny ei palio hyötyä ollu sitte ku lirvautin ohi mandosta ku tuli rajuin lipeeminen. Kutonen siittä sitte viä joka puun kautta ja kiessi alko oleen ehtoopuolella sen jälkeen. Siinä sitte pelattiin helppoja paareja loppuun asti ja tsempattiin, josko piisais ees hyviin sijoihin. Hyvin meni, kunnes viimenen väylä.. ja kisan ainoo 3 putin greeni. Maaaalauta että korpes lopettaa semmoseen. Tuloski oli sitte kehno +8, mutta lopputulos underiin edes. Ilosena yllätyksenä kuuli että muutkin oli vähä kyntäny ja odoteltiin siinä hetki että mihin asti mahto riittää. Jaettu sija 6. sieltä sitte pätkähti, joka on meidän paras sijotus, joten kylä maistu! Enää ei puttirallittelukkaa harmittanu ku näki että olis vaan sijottunu yksin sijalle 6, jolla olis sen 10e per auerma saanu enempi.

Kisat oli kyllä huiput, rata on mitä on, mutta sen fasiliteetit on kyllä parhaimmasta päästä. Pelaajat ja spiritti tekee tästä kylä sitä parhautta. On turhan pitkä odotus kyllä tää pari viikkoo tässä, että pääsee taas joukkue-sm:iin kilpaileen. Nii ja edustaan itteeni ku seuraa ei parane ettei jätkät häpee. Ja takastulles varmin mahtipurkeri Kyläsepästä. Ehkä jopa menneski, jos kerkee. Mutta, parin viikon päähän taas, mut näkee ainaki vesliukumäjes kellottamas jatkuvasti alle 18sek aikaa.

 

Misi