NIMIKKOVÄYLÄ 5-TIENRISTEYKSEEN?

Tomoottajat Disc Golf ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka rahoittaa radanrakennusta, -hoitoa ja seuratoimintaa järjestämällä erilaisia virkistystilaisuuksia yritysten tai yhteisöjen toiveiden mukaisesti.

Tomoottajat rakentaa Hämeenkankaalle ”viidentienristeyksen” maastoon täysimittaisen 18-väyläisen frisbeegolfradan kaudella 2010. Radan suunnittelee frisbeegolfammattilainen Jussi Meresmaa ja siitä tulee yksi suomen haastavimmista ns. pro-radoista.

Nyt on sinun yritykselläsi tai yhteisölläsi mahdollisuus saada oma nimikkoväylä uuteen frisbeegolfpyhättöön!

Tomoottajat on nuori ja virkeä seura, jolla on paljon toimintaa viikoittain Myllymäen frisbeegolfradalla. Tämä pieni puistorata on käymässä ahtaaksi heittäjien määrän ja kokemuksen kasvaessa, joten uudelle, haastavammalle radalle on todellinen kysyntä.

Seura on ajanut rataprojektia vuoden verran aktiivisesti ja luvat ja suunnittelu ja osa rahoituksesta on valmiina. Nyt puuttuu vain loppupinnistys ja varsinainen toteutus. Haaveissamme rata nousee täyteen kukoistukseen jo alkukesästä 2010 ja siellä päästään järjestämään isojakin tapahtumia jo loppukesästä. Sinä voit osaltasi auttaa tässä projektissa.

Yhden väylän kustannukset ovat reilut 500 €, jotka kattavat maalikorin, suunnittelun, rata-alueen vuokran, opasteet, tiimaton ja pystytyksen.

Tomoottajat myy radalle väyliä yrityksille ja yhteisöille – miksei yksityisillekin – tällä hinnalla, eli 500 €:lla saat(te) oman nimikkoväylän tulevalle radalle. Koriin ja ilmoitustauluun/karttaan kiinnitetään yrityksenne tunnukset ja saatte näin näkyvyyttä. Lisäksi hintaan sisältyy Tomoottajien järjestämä firmagolftapahtuma.

Lue lisää firmagolfista täältä.

Kevätterveisin,

Tomoottajat Disc Golf ry
Puheenjohtaja
Petri Syrjätie
frisbeegolfkankaanpaa@sci.fi
510601-283334