[Pelaajan palsta] Epilän karvis 7.2

Joo niinku otsikkoki kertoo, tuli käytyä Epiläs nakkelemas karviksis.

Hyvää keliä lupas niin tuli lähdettyä kattoon millaset kisat epilään on saatu aikasek. Rata oli mulle uus.

Ihan jees talviradan ne sinne oli saanu aikaseks. ymmärtääkseni normi leiskasta ei kisas ollu käytös yhtään väylää. Lunta oli vähän liikaa, mutta muuten huippu talvikeli oli pelailla ja hauskaa sinne lähdettiin vaan pitään .

Tavote kisaan oli jos putti olis edes hyvää ku sitä on tullu reenattua, draivista ei hajuakaan mitä tuleva tuo, ku ei oo päässy sitä reenaan.

Alotus väyläks ekallekiessille tuli #15 56m saariväylä. Seurajantteri Nirkei joutu munkans samaan pooliin viä 😀

siinä ennen kisan alkua ku kokeili osua saareen niin osuma tarkkuus oli hyvä 0/5 😀 ,ettei hääviä alotusta ollu luvas.

no kisas putteri jäi 30cm vajaaks vaikka näytti hyvältä ja uutta yritystä kehiin, no midari käteen ja 3m se sitte meni ja ”nosto” bar siittä. Ykköseltä tuliki sitte jo kisan eka pirkku.

Muutama väylä siinä meni tuntumaa hakies ja pari pirkkumissiä tehtyä muttei sentään kakkosnelosia. Yhden boginki siinä sain aikaseks, mutta sitte tuli hyvä jakso ja neljä pirkkoo putkeen korttii sai kirjotella. Ekan kiessin tulos painu -5 pakkaselle ja ihan tyytyväinen olin ku selvis isommilta mokelluksilta.

Kakkoskiessille lähdettiinki kolmoskortista ja saman moista kierrosta lähdettiin hakeen ku ekaki oli hyvää ja rentoo puttipeliä. #3 oli alotusväylä ja suotananmoinen gribloggi siihen avaukseks, hyvä ku lähti edes tiiltä eteenpäin ettei taakse. Ei voinu ku ruveta nauraan ku oli vasta kisan eka ja johtuu tekniikka virheestä minkäkans tappelin syksylläkin jo.

Ei siittä muuta voinu ku bogia korttiin kirjottaa, onneks seuraavalla väylällä sai sen kuitattua pois. muutenki kokokiessin draivi oli epävarmaa, lipsu aika useesti ja tuli siä toinenki griploggi kiessille… pahalta näytti että tulee tosisurkee kierros ku 3väylää jäljellä ja tulos oli +1 siinävaihees, mutta onneks siinä sai pari väylää pirkutettua viä, että sai tuloksen pakkaselle (-1).

No ei ollu mitään tavotteita (paitsi putti) kisaan niin jäi ihan hyvä olo kisasta vaikka toinen kiessi jäiki vähän hampaankoloon… putti oli kisan ihan okta muttei hyvää.

Loppu sijoitus tai painua 15 sijanpaikkeille, että puolivälin paremmalle puolelle se jäi. Mutta päivän parasta antia oli se ku seuran uustulokas PAPPA otti Tomoottajille kauden 2015 ensimmäisen kisavoiton (Y) . Siittä on hyvä jatkaa muittenki ku pää on ny avattu…

tämmönen pikku kirjotus tälläkertaa ja uutta tulee ku uusiin seikkailuihin lähdetään…

-Terceli