Tomoottajien jäsenmaksut 2014

Tomoottajien jäsenmaksu vuodelle 2014 on 15 €. Juniorijäsenille (-95 tai myöhemmin syntyneet) 10 €.

Huom. naisille ja tytöille jäsenyys on ilmainen.

Jos haluat osallistua frisbeeliiton ja PDGA:n kisoihin (kaikki kilpailut Suomessa, mukaan lukien SM-kisat), sinun tulee maksaa myös SFL:n kilpailulisenssi. Jos liityt uutena jäsenenä PDGA:han, voit lisäksi tilata 10 €:lla PDGA-kiekon.

A-lisenssi

  • 55 euroa aikuisjäseneltä
  • 30 euroa juniorijäseneltä

B-lisenssi

  • 20 euroa aikuisjäseneltä
  • 10 euroa juniorijäseneltä

A-lisenssi sisältää PDGA-jäsenyyden, joka vaaditaan aina kansainvälisiin kisoihin. A-lisenssi vaaditaan kaikkiin SM-tason kilpailuihin sekä muihin erikseen ilmoitettuihin (esim. pro-tour) kilpailuihin. B-lisenssi vaaditaan kaikkiin sellaisiin SFL:n alaisiin kilpailuihin, joihin ei vaadita A-lisenssiä. B-lisenssi EI sisällä PDGA:n jäsenyyttä.

A-lisenssillä saat siis osallistua kaikkiin kilpailuihin (olettaen että kilpailussa järjestetään luokka, johon sinulla on osallistumisoikeus), B-lisenssillä vain pienempiin kilpailuihin.

SEURAN jäseneksi liityt näin:

Mailaa osoitteeseen frisbeegolfkankaanpaa@sci.fi seuraavat tiedot:

nimi
osoite
puhelinnumero
email
syntymäaika
halutut lisenssit

Kun olet lähettänyt sähköpostiviestin, maksa jäsenmaksu + mahdollinen kilpailulisenssi + mahdollinen PDGA-kiekkopaketti Tomoottajien tilille 510601-283334.

Tomoottajat hoitaa sinulle Frisbeegolfliiton jäsenyyden ja mahdolliset muut valitsemasi lisenssit ja olet täysivaltainen seuran jäsen, eli voit osallistua seuran jäsentapahtumiin, saat alennuksia kiekkokaupoista jne.

Vanhat jäsenet voivat hoitaa maksun tilille ja ilmoitella maililla tai huudella facebookissa.