Tomoottajien reikäpelimestaruuskisat

No niin, on aika pelata kauden yksi päätapahtumista, eli seuranmestaruuskisat reikäpelissä. Tähän kisaan kaikki jäsenet ovat tervetulleita, mutta toivotaan pikaista vastausta, mikäli jostain syystä et halua osallistua.

Pelataan suoralla pudotuspeliformaatilla 32 pelaajan jaolla, niin että 1. ja 32. sijoitetut pelaavat vastakkain. Jäseniä on toki vain 38, joten ensimmäisellä kierroksella suurin osa kärjestä pääsee suoraan jatkoon. Pelaajat on sivoitettu alustavasti kpäänmestaruuskisojen ja viikkokisojen raakapisteiden, (ja ne joilla ei raakapisteitä ole tasoituspisteiden mukaan, ja ne joilla ei niitäkään enemmän tai vähemmän arvalla). Tarkistetaan sijoituksia kunhan tiedetään jos joku jää pois (erityisesti jos osallistujia on 32 tai vähemmän).

Pelit pelataan pelaajille sopivana ajankohtana, eli koska tahansa kun parit saavat aikaiseksi. Yritetään kuitenkin suoriutua kisasta vikkelästi, niin että kierros kokonaan alle viikossa. Mahdollisuuksien mukaan pelataan 5tr 18 väylää, mutta muillakin radoilla voi oman ottelunsa sopia pelattavaksi.

Tässä ensimmäisen kierroksen otteluparit.

1 Tapani Aulu
2 Petri Syrjätie vs Mikko Hautaviita
3 Antti Lehtinen vs Arttu Jaakkola
4 Heikki Röppänen vs Marko Vuosjoki
5 Olli Pösö vs Kari Pihlaja
6 Jarmo Aulu vs Jarmo Putkonen
7 Miska Niemipelto vs Julia Roitto
8 Lauri Saimala vs Tapani Ruohonen
9 Jukka Laaksonen vs Juho Jaakkola
10 Mikko Karvinen vs Santeri Vaara v
11 Harri Mäki vs Iikka Oksanen
12 Lassi Salminen vs Mikko Frigård
13 Jaakko Juura vs Samuli Pitkänen
14 Markku Piittala vs Matti Wahlman
15 Heidi Aulu vs Timo Peltomaa
16 Saku Anttila vs Heikki Vaajasaari