Viikon Vieras #12 – Antti ”Hege” Heikkilä, DGCT

Nonii, meikän viikko vierähti ja seuraavalle viikolle luvassa loukkaantumisista kärsinyt, mutta terveenä luun kova kaveri. Heikkilä on keitetty monessa sopassa ja tarjoaa silmäpareille takuuvarmaa suorittamista.

Monen SM-tittelin kaveri, ei enempää eikä vähempää, Hege! olkaa hyvät!
-Jesse


Moro!
Tais Heinoselta tulla vähän liikaa ylisanoja, mutta koitetaan vastailla…

1. Koska aloitit friban ja muuta fribataustaa?
– Tais olla vuonna 1998 epilän radalla. Kaverit sai houkuteltua messiin ja sillä tiellä ollaan edelleen.

2. Mikä frisbeegolfissa vetoaa, eli miksi pelaat?
– Kai se on pelaaminen tavallaan itteensä vastaan ja koko ajan yrittää tehdä asiat paremmin ja paremmin. Ulkoilu tietty ja kaverit. Rento laji!

3. Oletko asettanut tavoitteita frisbeegolfissa, jos niin millaisia?
– Tavoitteet…hmm… Taitaa nykyään olla ne, että pysyis edes jotenkin näiden tulevien ja ”vanhojen” huippujen vauhdissa. Mutta päätavoitteet tietysti on asetettu kisojen aateleihin eli joukkue- ja parigolfin puolelle. Tulevan kauden tavoite vois olla se että, pystyis polvileikkauksen(+yhden välivuoden) jälkeen heittään taas ns normaalisti.

4. Mitä ”saavutustasi” arvostat eniten?
– Parigolfin ja joukkuegolfin tuomat kaks suomenmestaruutta + lukuisat pronssit vielä päälle. Hopeeta ei ole yhtään koska ne hävitään ;). Yksilö puolella ehkäpä mennään niinkin kauas kun vuoteen 2005 ja SM-sarjan 7. sija, lisäks EM-kisoissa on tullut oltua siinä 30 korvilla. Paras kisa taitaa olla muutaman vuoden takainen SM-sarjan Sappeen osakilpailun 3 tai 4 sija. Paras kisakierros on parin vuoden takainen Nokian SM-osakilpailun ensimmäin kierros jonka jälkeen johdin kisaa. Loppu kisa Nokialla menikin sitten normaaliin tapaan, eli v*tuiks.( ei tainnu pää kestää :D)


5. Oletko heittänyt holareita? Jos niin missä?
– Tarkkaa lukua en muista, mutta joka vuosi tulee vähintään yksi. Oisko niitä reilut 20. Kisa kierros holareita on noin 5. Missä? hmm.. Epilä, Vihioja, Nokia, Rajamäki… Ohan noita, ei kaikkia muista.

6. Kerro ”kotiradastasi”
– Rata mistä kaikki sai alkunsa oli Epilä. Nykyään, kun on tullut muutettua, ni kotirata on sitten varmaan Vihioja. Mutta joo, molemmat on aloittelija ystävällisiä helppoja perusratoja jossa ei mitään ihmeellistä tarvi esittää että on kakkosta kortissa.

7. Suosikkikiekkosi?
– Suosikkikiekkoja on 2 kpl:tta, eli MS Aurora 1.7 ja Omega AP 1.4. Nää kun hukkuu, ni loppuu lajikin samalla. Jos mennään uudempiin lötiin, niin varmaankin Bossi tai Dessu pitää valita.

8. Suosikkiratasi?
– Suosikkiratoja on paljon, esim EO:n kisarata, Turun sm-kisa rata, Nokian SM-kisa rata… Euroopassa on tullut pelailtua monessakin eri paikoissa, 2008 EM-kisoissa oli kans se toinen rata erittäin helmi, prenzeparkki tai jotain oli sen nimi. Mutta jos yksi pitää valita, ni valinta kohdistuu Tukholmaan ja Järvan rataan. Suosittelen kaikille!

9. Tomo vai joku muu heitto?
– Tomokin on kiva heitto, mutta sitä ei pysty viljeleen kisoissa kun max 5 kertaa tai kyynerpää sanoo sopimuksen irti, Eli sanonpa tähän että kaikki hyserit on kovaa valuuttaa.

-Hege-

Lisää kysymyksiä ja vastauksia täällä.