Viikon vieras #18 – Anna Elo, Mustavaris

Kutsun seuraavaksi viikon vieraaksi Anna Elon Porista. Oman näkemykseni mukaan Anna on se nainen, joka tulee ottamaan Anne Matilaiselta SM-tittelin. (Jos se on ylipäätään otettavissa 😉 )

Anna on tehnyt itseeni vaikutuksen monipuolisella heittovalikoimallaan ja voitontahdollaan. Porin viikkokisoissa Anna tunnetaan siitä, että hän vie palkintorahat poikien nenän edestä lähes joka viikko!
-Toni

Anna Elo

1. Koska aloitit friban ja muuta fribataustaa

Aloitin keväällä 2009. En voinut välttyä kuulemasta frisbeegolfista kun puuseppäkoulun iltalinjan opettaja askarteli kiireisenä ratakarttoja ja suunnitteli väyliä ja selitti tulevasta SM-osakilpailusta Porin uudella radalla.

Kävin uteliaisuuttani katsomassa kisoja ja vaikken edes hahmottanut missä väylät ja pelaajat olivat, tunnelma radalla oli jollain tavalla kiehtova. Ostin kisakaupasta yhden kiekon ja aloin harjoitella. -Kiitos Marko Timonen!

2. Mikä frisbeegolfissa vetoaa, eli miksi pelaat?

Jäin koukkuun heti. Frisbeegolf on täydellinen harrastus: Sosiaalinen ja rento laji, jota voi harrastaa edullisesti missä ja milloin haluaa.Se on rauhoittavaa ja jännittävää ja siihen ei kyllästy koskaan. Kiekon lento on jotenkin magneettista.

3. Oletko asettanut tavoitteita frisbeegolfissa, jos niin millaisia?

En aseta itselleni muita tavoitteita kuin heittää vuosi vuodelta vähän paremmin. Kisamenestys ei ole mikään tavoite- varsinkin jos se tulee huonolla pelillä.

Puttaaminen on yhä suuri mysteeri, joten siihen pitäisi vähän enemmän panostaa. Ensi kesänä voisi olla tavoitteena heittää kisoissa yksi aivan täysin onnistunut kierros -siitä tulee ihan mieletön fiilis!

4. Mitä ”saavutustasi” arvostat eniten?

Nyt pitäisi varmaan sanoa että SM-hopeaa mutta sanonpa kuitenkin että sitä Porin viikkokisaa jolloin peli kulki täydellisesti ja hävisin Toni Asikaiselle yhdellä heitolla :)

5. Oletko heittänyt holareita? Jos niin missä?

Unissani

6. Kerro ”kotiradastasi”

Kirjurinluodon rata on kaunis puistorata jossa on tilaa ja valoa. Joet tuovat lisäjännitystä peliin. Rataa uusitaan tänä kesänä Areenan muutostöiden takia ja väyliä koitetaan muutenkin kehittää puistotoimen avustuksella entistä paremmiksi.

7. Suosikkikiekkosi?

Pro Destroyer . Fiend, Freak ja Maniac kulkevat myös mukana. Koitan opetella heittämään edes joitain kiekkoja hyvin enkä sekoile kymmenillä erilaisilla.

8. Suosikkiratasi?

En ole vielä montaa rataa nähnyt mutta Tali on ehkä paras tähän asti. Jos Yyterin dyyneille saataisiin joskus kunnon rata, se olisi varmasti suosikkiratani.

9. Tomo vai joku muu heitto?

Sanon fore koska en tiedä mikä on tomo :)

Aurinkoista kevättä kaikille! Radalla nähdään!
Anna Elo