Viikon vieras #2 Lassi Salminen

Otetaan samalle viikolle toinenkin vieras. Siirrän kapulan Salmisen Lassille eli tuttavallisemmin Lossille. Mukana muutama ylimääräinen kysymys.

-Olet selkeesti voittamassa Vuoden parhaat -äänestyksessä kategorian ”Hauskin sattumus”. Kerropa vähä miltä se tuntuu?
-Jos saisit valita jonkun näistä treenikaveriksi yhdeksi päiväksi niin kuka se olisi ja miksi? A) Ken Climo B) Avery Jenkins C) Nikko Locastro
-Frisbeegolfin harrastaminen vie suhteellisen paljon aikaa. Kerro mitä tekisit frisbeegolfin sijasta jos et harrastaisi? Toisin sanoen mitä ennen teit ajalla, jota nyt käytät frisbeegolfiin?

Toivottavasti ei ollu liian erikoisia tai vaikeita kysymyksiä. Tommoset ny vaan tuli mieleen yhtäkkiä.
-Harri

—————————-

Taustat
Se tais olla tos joskus heinä-elokuun taittees ku lähdin Iikan mukaan puolipiruuttani kokeileen, että mitä tää touhu ny oikeen on. Ei tainnu mennä kovinkaan monta päivää ni olin taas änkemäs mukaan. Kohta sitte löysinki itteni Alpilta ostamasta RAAKASTI YLIHINTASIA kiekkoja, mutta mitä sitte, ku heti oli pakko saada, että pääsee heitteleen. Kolme lötää tarttu siitä mukaan, mutta eihän ne kauaa piisannu, ku viikon sisällä oli jo kassi ja lisää lättyjä tilaukses. Seuraanki liityin melkein heti ku alotin, ku Tapani paino ääryyden tarjouksella. Sittemmin oonki tainnu olla yks ahkerimpia kiertäjiä paikallisilla radoilla ja tuun kiertään jatkoski myös talvella kunhan ei ihan metrin hanges joudu rämpiin.

Mikä fribassa vetoaa?
No sitähän on aika vaikee selittää, se pitää kokea. Ei sitä ittekkään ymmärtäny ennen ku kokeili, että mikä saa aikuset ihmiset painaa lättyjen peräs tua ympäriinsä. Tai en ymmärrä viäkään, mutta painan silti.

Tavoitteet
1. Suamen mestari
2. Euruupan mestari
3. USA:n mestari
4. Maaliman mestari
5. 1100 rating
6. Olla paros heittäjä

Ei vaan, vitsi leikkinä vai kuinka se oli. Kuitenki tarkotus olis kehittyä pelaajana (törkee klisee) sen verran, että kehtais ehkä lähtee johonki muuallekki jopa kisoihin asti. Ja ylipäänsä ens kesänä lähtee johonki muuallekki heittään ku nyt en oo onnistunu kiekkokassiani viä K:pään rajojen ulkopuolelle kuljettaan. Ja 5tr pitää mennä ens kesänä alle parin. (Nyt enkka +3)

Saavutukset
Menneitä saavutuksia 0, tulevat luettavis tos ylempänä. Ehkä kovimpana suoritteena pidän kuitenki sitä ku kerran vahingos kiersin 5tr:s ihan koko kierroksen kiroilematta.

Holarit
Holareita tullu tähän mennessä tasan yksi, aikaan K:pään parimestaruuskisojen lämmittely, väylänä 5tr:n ykkönen, kiekkona Tapanin PD, ku oli vissiin josain vaihees menny sekasin ja oma löyty Tapanin kassista. Lähellä on sen jälkeenki käyty siä sun tää, mutta ei oo viä suostunu toista kertaa uppoon.

Kotirata
Kaiketi Myllymäen miehen on Myllymäki kotiradaks nimettävä ku matkaa on varmaan 400m. Silti enemmän tulee 5tr:s käytyä, mutta onhan toi asiallinen rata tommoseen lähestymisreeniin ja kevyempään neppailuun vaikkei kunnolla saakkaan siivuttaa edes mun vedollani.

Suosikkikiekko
Banshee. Ääryyden lätty lyhyempiin ja keskipitkiin kämmeniin sekä kaikkiin upseihin.

Suosikkirata
Kaikki kaks on koettuna ni valinta on äärimmäisen vaikea, mutta valitaan 5tr. Haastava rata, mutta ei liian vaikea, vaikka rankaiseekin armotta virheistä. Kuitenkin tietää, että jos pystyisi taitojensa ylärajoilla koko kierroksen vetämään, niin oikeastikin hyvä tulos olisi mahdollinen, vaikkei vielä olekaan tullut.

Tomo vai muu heitto
Tomo on ääryyden ryki, jota käytän paljon niin kauan kuin olkapää kestää, siksi tarkka se on heittona moni. Mieluummin peukulla, se luonaa paremmin, lättynä ehdottomasti Banshee.

Hauskin sattumus-äänestys
Tulihan sitä tos ihan rookiena aika lailla fernettyä ja elämöityä radalla ja ehkä sen ulkopuolellaki. Pian kuitenki huomasin, että liiallinen melttoominen pilaa aika lailla peliä (sekä omaa, että varmaan muidenki), joten nykysin pyrin ottaan hiukan rauhallisemmin ja tuloksetki alko heti paraneen. Kiroon silti viäki jos ihan päivvittua heitän. Ja mun ääryyden Heidi-imitaatio oli niin pistooli, että yksistään sillä veisin tuon tittelin. Se on parempi ku alkuperänen. :D

Treenikaveri
Noista ottasin ehdottomasti Climon. Jos sen hörökorvan kans pystyy pokkana päivän painaan, ni sen jälkeen ei oo minkäänmoisilla paineilla vällii, hermot on rautaa. Kai siltä silti heittämisestäki vois pari niksiä saada.

Ajankäyttö
Ajan keksiminen fribaan ei ollu ongelma, koska järkevän tekemisen määrä töiden jälkeen on yleensä ollu nolluus. Ja aikaa myös järjestetään tarvittaessa, nytki oon painanu jo tuntia aikasemmin, eli kuudelta, töihin semmosina päivinä ku säätiedotus on luvannu hyvää heittokeliä. Kohta tarttee varmaan mennä viä aikasemmin, ke pimee tulee niin sootanan aikasin.