Aulun veljeksille SM-hopeaa parigolfista

Jarmo ja Tapani Aulu saavuttivat SM-hopeaa Kontiolahden Lykynlammella ja Kontiorannassa pelatuista parifrisbeegolfin SM-kisoista. Mitali oli parille jo kolmas (avoimessa luokassa pronssia 2014 ja 2015).

Tapanin kuvaus kisan kulusta:

Muutaman vuoden tauon jälkeen taas Jarmon kanssa parina kisoihin, kun Jarmokin pääsi nelikymppisiin.

Pitkämatkalaisina lähdettiin jo torstaina pelipaikoille kun oli vielä 2 uutta rataa opittavaksi.

Hyvien treenipäivien jälkeen hyvillä fiiliksillä itse kisaan. Ihmeteltiin aamulla kun ei ollut lainkaan kisajännitystä. Se ehkä vähän kostautui ekalla kierroksella eikä päästy oikein vauhtiin. Oltiin muutaman väylän jälkeen jopa kisan viimeisenä jonkun aikaa. Loppua kohti noustiin kuitenkin tasaisesti ja oltiin sijalla 9/26 ekan kierroksen jälkeen.

Toiselle kierrokselle vaihdettiin toiselle radalle ja meille perinteisesti vahvaan vuoroheittoon. Tälläkin kerralla se sujui erinomaisesti ja pelattiin 3 heittoa paremmin kuin kukaan muu ja päästiin finaalikierrokselle kärkikotrriin jaetulta kakkossijalta 6 perässä kärkeä.

Finaalikierroksella pelattiin pitkään tasatahtia kärkipari Luumi-Laikon kanssa, joten voittoon ei ollut saumoja. Muutama väylä ennen loppua missattiin pari helppoa väylää ja tiedettiin että tarvitaan hyvä loppu mitalille. Lopetettiin sitten 5 birdieen ja sitä myöten selvä kakkossija.

Kahden MPO-pronssin kaveriksi saatiin hyllyyn siis MP40-hopeapystit. Taisi olla nyt molemmille kuudes SM-mitali yhteensä.

Tulokset https://discgolfmetrix.com/2742946

Kuvia kisoista SFL:n kuvapankissa: https://frisbeegolf.kuvat.fi/kuvat/Parifrisbeegolfin+SM+2023/