[Pelaajan palsta]Kauden ekalla kiessillä

Noonni. Tänään siis tapahtui kauden 2015 korkkaus Porin radalla. Viimme vuonnahan mulla tapahtu kauden 2014 korkkaus Lausteella, joka ei aivan nappiin mennyt. Tänä vuonna ajattelin että jos ei yhtä paha koistinen olis ni vois pelistäkin jotain tulla.

Pepperin kans tietysti liikkeellä ja ihan mallikkaasti se molemmilla menikin. Talvitouhuhan ny on tollasta kankeeta ja fernepränkkyytä varusteiden ja kuivauksen ja kaiken muun seijon ohella, että ei siinä aivan kesätuloksiin ja suorituksiin pysty mutta saapahan ainakin kiessiniksat pois päältä.

kiessiä1.12015

Tuloskorttia

Ylläolevasta scorecardista siis selviää että voitin Pepperiltä kahvin Snåremarkun Nesteeltä. Pepperi yllätti silti solidilla pelillä kivasti, kun oli raakas puttitikis. Muunmuassa paino taas P6 OB3 pönttöön. Itellä lähinnä draivipeli oli sitä mitä se on parhaimmillaan ja se näkyy birkkujen määrässä. Putti on kyllä p****nnus****naasinripulikruittua. Käsi on kuiva ja putteri KC muovia niin aikalailla saa puhallella että pysyy näpissä. Joten kyllä sieltä muutama 2putin, jopa kolmen putin griinikin löytyy.

Lauantaina sitten taas. Varmaan Pirkanmaan suuntaan. Tästä täytyy ottaa kaikki irti nyt kun vielä voi.

Tässä vielä harvinaista herkkua väylältä A7 kuvan muodossa.

Echostar Teebird, metriin. Maistuu!

Echostar Teebird, metriin. Maistuu!

Tii sula. Temmiä draivin siis.

Tii sula. Temmiä draivin siis.

– misi