[pelaajan palsta] Kauden 2015 aloitus Lauste/Nummelanharju

Kausi tuli aloitettua kahdella eri radalla. Uudenvuodenaattona lähdin Turkuseen Tapanin kans laustetta kiertään ja Savosen Kalle liitty vuiä joukkoo.

Itselle oli ensimmäinen kerta kun lausteella kävin ja positiivinen kuva jäi radasta. Tiit oli jäisiä ja kunnon avauksia ei päässy ottaan, mutta tuntumaa rataan sai silti. tykkäsin kyllä vaikka rata ei mun draivipituuksille ookaan ihanteellinen(liian lyhkäsiä heittoja mulla). Kesällä pitää päästä käymään uusiks ainakin höntsäkiesille jos ei jopa kisoihin.  Tuloskin oli sen mukainen että hommia on paljon edessä ennen kesää, ainut mikä yllätti positiivisesti oli putti. sitä nyt reenannu ja heti huomas itseluottamuksen kasvaneen ja onnistumisten lisääntyneen.

Sitte Nummelanharju 03.01.2015

20150103_094504

 

Parkkipaikalle kun pääsin niin näytti että lumi pois ja pääsee kunnolla kiertään rataa.

Keli oli pariastetta plussalla ja tuuli aika reippaasti mutta taivaalta ei oikeestaan mitään sadellu, eli normi kesäkeli.

ykkönen olikin ok vielä, eikä alakenttäkään näyttänyt pahalta.

kakkosella totuus paljastukin ja jäätkin löyty

i20150103_102654

 

Neloselta otettu kuva kertoo että välillä oli aika luistelua radalla, mutta onneks näitä oli vaan pari ja surinosa ok kuntoisia väyliä.

Kierros ny ei mitään ihmeellisiä taas näyttänyt. pirkkuja pari tuli mutta plussalle jäätiin.

Radalle viimekerrasta oli pari pientä viilausta tehty vitoselle mando joka ei vaikuta peliin jos mennään oikeeta reittiä.

Viidelletoista oli tullu triplamando (näin uskoisin että on triplamando) ja jos on niin hyvä muutos jos väylä on bar 3 eikä kaks. droppari n.15m korin takana, josta tänään onnistuin mandon ohituksen jälkeen putin pönttöön saamaan. kuva viä uudesta viritelmästä

20150103_115213

Draivi peli on mihkä keskitytään kun puttiin saadaan hyvä rutiini. Täälläkin se oli paras osa-alue. muutamia hyviä avauksia tulikin, mutta suurimmaks osaks pientä tekniikka virhettä tulee ja kontrolli kadoksis, senverran välillä puut kolisi. Puttia on ny reenattu ja sen kyllä huomaa missejä ringistä tulee hyvin vähän ja tänäänkin pari 15m pönttöön laitoin.

-Terceli