[Pelaajan palsta] Hämeenkyrön karvis 10.1.2015 ja sen jälkeisiä reenejä

Jees. Vähän on myöhälle kirjottelut mennyt, kun ei oo keriinny. Tosiaan, Hämeenkyröön lähdettiin karviksiin sekalaisella seurakunnalla, eli minä, pepperi sekä teutoniitti. Keli oli 110 ja muutenkin ääryyttä pelailla hyväkuntosella radalla talvikisaa.

Kisasta taasen näin jälkikäteen ekalta kiessiltä juolahtaa mieleen semihyvä puttivarmuus sekä normaali hyvä draivipeli. -6 bogeyfree, kahdella alle 8m missillä on siedettävä tulos näin talvella. Sillä ansaitsi jaetun 3. sijan. Samassa kortissa tykitti kärkeen tuloksella -7 bogeyfree – uusi seuran jäsen Erkka Leivo.

Kakkoskiessille päästiin Erkan kans samaan korttiin. Toki muitakin hyviä tyyppejä kortissa oli, joten peli oli rentoo ja lepposaa. Tai ei se aluks ollu kovin rentoo. Mun peli katos TÄYSIN. Neljän väylän jälkeen +2 kortissa kahella bogilla, toinen tosin OB-4, mutta olis kasimetrin putilla ollu Ob3 paikattavis, mutta alarauta.

Sain taisteltua kuitenkin -4 loppukiessin ja jaettu 5. sija. Ei paljo tyydyttäny. Sija tosin kyllä, mutta peli kakkoskiessillä oli aasin puokaviaaria.

 

Pelailtua tosin on tullu karviksien jälkeen mutta reenailtua not. Mun reeniin lähinnä kuuluu vaan puttailu, koska siinä sitä parantamisen varaa on ja varmuutta olis saatava. Viime vuonna kisoissa putti toimi todella hienosti, kun oli hyvä ja tuttu putteri ja toistoja takana. Tänä vuonna tosin on joutunu eri putterilla reenaamaan ja pelaamaan, kun tuo McPro ei pysy vaan kuivassa kädessä. Joten ressiinkin on aihetta ollut.

Toivotaan nyt että raksahommilta kotoa kerkee vähän reenaamaan että pysyy jengin mukana. Seeellasia kuulumisia tällä kertaa. Koitetaan vähä nopeemmin sitte touhujen jälkeen yrittää kirjotella ens kerralla.

– Misi