[Pelaajan palsta] Maskun viikkokisat 1.2.

Ekaa kertaa Maskussa pariin kuukauteen ja viikkokisoissa en ollut käynyt sitten viime kesäkuun. Reissuun lähdin Jan Janken ja Hans Wäkevän kanssa. Tultiin paikalle 10 minsaa ennen ja otettiin lämpäksi nolla mitään koska talvi.

Pelattiin keltaisilta tiiltä a-koreihin. Lunta oli aamulla tuprutellut ihan tahdilla, mutta Maskun pojat olivat tehneet hienoa työtä suolaamalla tiit eilen ja lapioimalla tänään. Kaikilta pystyi heittämään sujuvasti.

Masku vaikuttaisi olevan Turun seurun paras talvirata.

Kisailijoita oli tullut paikalle vajaat 20 eli ihan kunnon skabat saatiin aikaan. Lähdin kierrokselle ”arvotussa ryhmässä” Mikko Laihosen ja Jani Mäkelän kanssa väylältä 18. Spottasin poikien hyvät heitot ja heitin itse huonon perään. Kaikille kuitenkin par. Jaa, mutta jospa kirjoittaisi pitkästä aikaa oikein väyläkohtaisen kisarapsan.

18: Avaus eebirdillä bäkkäriantsalla (eli sillä niin hakatulla star tiipparilla, että ei enää näy tota T:tä) vähän liian matala ja osui ekan puun latvaan ja vei vauhdit. 25m  hyppuputti kallioilta 3 metriä vajaaksi ja nostopar
1: Banshee bäkkärillä vähän liian sisäkurvia, napsu puusta ja melkein spottaamassa ollut Laihosta naamatauluun. 25 m hyppuputti ketjuihin, mutta ei lumiset ja painavat ketjut tykänneet imaista. Nostopar.
2: Forella star boss liian suoraan ja sisäkurviin metsään. Sieltä putteriforeneppi 20m väylään. Siitä eka upsi pariin kuukauteen, joku 15m vajaaksi vasemmalle metsään josta hyvä haaraputti pönttöön. Par.
3: PD2 foreantsa liian matala ja 25m vajaaksi maahan. Siitä putti yläpantaan. Nostopar.
4: Avaus bäkkäri jokerilla alaraudan päälle, mutta ei ihan kauden ekaksi holariksi asti. 5m pirkku sisään.
5: Fore PD2 liian hiljainen ja mandon puun viereisiin pikkukruittuihin. Siitä pystyrinteestä vaan fore jonnekin. 30m putti yläpantaan ja 5m paluupar sisään.
6: Fore bossilla yli korin ja 20m pitkäksi takamettään lyhyeltä tiiltä. Putti korin viereen ja par.
7: Fore bossilla maahan 40m kohdalla =D. Siitä upsin yritys, mutta ihan vammanen ja jäi 17m vajaaksi. Putti yläpantaan ja nostobogey.
8. Fore jokerilla kejuja hipoen seiskaan. Putti sisään, pirkku.
”etuysi” -1
9: Bäkkäri pdllä korin mittainen ”ylähyllylle” 8metriin. Putti sisään.
10: Fore PD2 ekan kallion juureen. Siitä banshee foreantsa koria hipoen korin taakse, josta 10m pirkku ylämäkeen sisään.
11: Jokeri bäkkärillä 5m korista vasemmalle. Putti sentti centeristä vasemmalle, josta jäiset ketjut tylysti hylkäsivät.
12: Pojat pistivät molemmat 1,5 metriin ctp-väylällä avaukset. Mulla meni bäkkäri MIDARi 4 metriin, mutta skippasi kymppiin ja just sen ison kiven taakse. Polvihaaravenytys yläpantaan. Par.
13: Pd2 foreantsa löyty 4m korin takaa, eli on mennyt taas ketjuja hipoen. Helppo pirkku kuitenkin.
14: Bäkkärillä MIDARi liian matalana ja lumen alle upposi noin 15m vajaana puiden taakse. Siitä polvelle ja selkä päin koria ja ranneneppi pönttöön. Pirkku.
15: Vähän liian hyssessä bäkkäri pdllä, josta 16m haarahysseputti metri alarautaan. Par.
16: Bäkkärimidari liikaa oikealle ja imaisi mahdottomaan puskaan. Sieltä joku ihme rannesvengiforeneppi vajaa 10 korista oikealle. Putti sisään ja par.
17: Selkeällä hysseväylällä banshee bäkkärillä antsana melkein lampeen. Putti metriin ja par.
”takaysi” -4

Yhteensä -5 ja sillä voitto viiden heiton erolla. Jankke vei sen ctpn.