[Pelaajan palsta] Reeniä ja kalustotappiota

Eipäs sitä tänäänkään malttanut pois radalta olla. Viime yönä vähän sateli lunta, mutta näytti niin vähän tulleen että täyty lähtee ajaan sisään vähän uusia puttiputtereita, kun nuo McProt eivät pysy talvella näpissä. Otin takas nuo d-line P2:set kun ovat vähän tahmeempia ja jo rupes tuntuun paremmalta. Mennään näillä sitten kevääseen kun rupeaa lämpeämään ja sitten jatketaan McPro Aviareilla.

Tänään siis oltiin ihan kotiradalla Viidentienristeyksessä Lassin kanssa. Ajoin puttiputtereita sisään ja muutenkin tiputin kaikki valkoset bägistä pois tulevia karviksia varten. Bägiin siis jäi pari-kolme heittoputteria, 3 midaria, 2fairway driveria ja 5 distance driveriä. (+ tietty 2x puttiputterit).

Viidentienristeyksen 5cm lumi sekä paikoitellen sitä oli kymmenisen senttiä pakotti vähän heittämään Talin tyyppisiä sijotusheittoja, joka oli kyllä ihan kivaa, jotta jollain lailla peli maistuis Vitosessa. Vauhtia juuri ei uskalla tiillä ottaa kun ne olivat lumen alta vähän jäisiä. Jos perjantaina vielä kerkeis ottaan tuntumaa vielä lauantaille ennen karviksia, toivottavasti vähemmän lumisessa maastossa. (kiekkojen hukkumisen kannalta).

Tapahtupa siä radalla myös sitten lisäks se mitä en olis halunnu käyvän. Nimittäin kolmas kiekon halkeeminen. Ja viä periaattees mun go-to, all-around midari vanhal liiton Pro Sharkki meni palasiks. Kyä meinaan korpee, tarttee hakemalla hakee uus tai sitten ruveta kuluttaan jotain vastaavanlaiseks. On meinaan nättiä kun tuo sharkki oli 15m~ pidempi kuin Rocit ja aivan luotisuora, ehkä pienellä lateturnilla varustettu. Muovituntuma näppiin oli kyllä helmi orvokki mutta ei auta itku markkinoilla.

Pistetään ny vielä kuva kääntään veistä haavassa.

R.I.P

R.I.P

– misi