Seuratiedote 1/2023

1/2023 7.2. Vastaa viikkokisakyselyyn ja palautekyselyihin. Lisäksi tiedotteessa myös jäsen-, lisenssi- ja vakuutusasiaa ja tulevia kilpailuja

Lue koko tiedote linkistä:
https://mailchi.mp/36eccff2f7c0/seuratiedote-1-2023-jsenyydet-ja-palautekyselyt

Hyvää kautta 2023!

Vuosi 2023 on jo täydessä käynnissä ja Tomoottajien toimintakin käynnistynyt vauhdilla talvikisojen ja -harjoitusten muodossa. Myös jäsenyydet, lisenssit ja vakuutukset ovat nyt hankittavissa.

Palautekysely junioreiden huoltajille

Keräämme palautetta etenkin ohjattuihin harjoituksiin osallistuneiden lasten vanhemmilta, mutta myös muuhun toimintaan osallistuvien vastaukset ovat tervetulleita. Kehitämme toimintaa vastausten perusteella.

Toivomme sinulta vastausta viikon sisällä. Kysely toteutetaan yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa. Kysely suoritetaan anonyyminä, joten yksittäisiä vastaajia ei voida tunnistaa.

https://q.surveypal.com/1584.-Palautekysely-vanhemmille

Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se selaimen osoiteriville hiiren avulla

Palautekyselyt harrastajille

Haluamme, että viihdyt treeneissä ja että joukkueessasi/ryhmässäsi on hyvä ilmapiiri. Tärkeää on myös, että saamme palautetta treenien sisällön ja valmennuksen osalta.

Anna kyselyssä aidosti palautetta hyvin ja huonosti hoidetuista asioista. Kysely toteutetaan yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa. Tutkimus suoritetaan nimettömänä, joten yksittäisiä vastaajia ei voida tunnistaa.

Toivomme sinulta vastausta viikon sisällä.

Pääset vastaamaan kyselyyn oheisen linkin kautta.

Viikkokisat kevätkaudella 2023

Viikkokisakausi on alkanut jo muutaman kisan verran. Kevätkaudella pelataan Myllymäessä 2×7-väylän kilpailut lauantaisin klo 12. Jokaisen viikon kisan ilmoittautuminen avataan Metrixissä aina paria päivää ennen kilpailua.

Kaikki kisat löytyvät osoitteesta: https://discgolfmetrix.com/2433798

Tämän vuoden uutudet viikkokisoihin ovat tasoitus ja vapaaehtoinen holaripotti.

Joka kisassa voit osallistua hole-in-one-pottiin maksamalla vapaaehtoisen 1 € maksun. Holaripotissa kauden alussa 50 €. Potti voi nousta myöhemmin, mikäli se ei mene jakoon.

Kisoissa käytetään nyt Metrix rating -tasoitusta, eli raakatuloksen lisäksi aina kisataan myös omaan metrix-ratingiin verratulla tasoituksella.

Kesäkauden viikkokisakysely

Pyydämme kaikkia jäseniä ja harrastajia vastaamaan viikkokisakyselyyn, jonka pohjalta päätetään kauden kilpailuista.

https://forms.gle/69dBnBsnRDjN23i9A