Tapanille Skill Shotin MM-kultaa

Tomoottajien Tapani Aulu nappasi heinäkuussa Arizonan Flagstaffissa pelatuissa mastereiden MM-kilpailuissa Skill Shot -kilpailussa MM-kultaa.

Skill Shotissa pelataan noin 27 lyhyttä väylää, joissa kussakin on määrätty heittotyyli. Väylää ei pelata loppuun asti vaan heitetään vain avausheitto, jonka etäisyys korista mitataan. Mitä kauempana korista, sitä enemmän virhepisteitä. Tapani heitti 49 virhepistettä, mikä tarkoitti keskimäärin noin 3 metrin etäisyyttä korista. Tällä tuli jaettu voitto Joe Roveren kanssa, joka voitti myös henkilökohtaisen MP40 maailmanmestaruuden.

Tapani sijoittui pituusheiton MM-kilpailussa MP40-luokassa sijalle 6. tuloksella 141 m. Myös pituusheiton voitti Joe Rovere: https://www.pdga.com/tour/event/71490

Puttauksen MM-kisassa Tapanille sija 17. Voittoon pelasi totutusti Jay ”Yeti” Reading: https://www.pdga.com/tour/event/71491#MP40