Tomoottajille mitaleita SM-kilpailuista

Frisbeegolfin SM – masterit 2023

Frisbeegolfin SM-kilpailukausi alkoi 18.-21.5. Valkeakoskella mastereiden SM-kilpailuilla.

Tapani Aulu saavutti kaikkien aikojen kovatasoisimmasta masters-SM-kisasta hopeamitalin. Uransa parhaan 4 kierroksen kisan pelannut Tapani oli erittäin tyytyväinen kauden avaukseen mikä toi ensimmäisen henkilökohtaisen SM-mitalinsa neljän parifrisbeegolfmitalin kaveriksi.

Mitali oli Tomoottajien historian toinen hopea MP40-luokassa (Erkka Leivo 2017) ja yhteensä neljäs henkilökohtainen SM-mitali. Täältä näet aiemmat SM-mitalit: https://tomoottajat.fi/seura/

Sekaparifrisbeegolfin SM 2023

Sekaparien mestaruuksista kilpailtiin Keuruulla 3.-4.6. ja sieltä todella jännittävän kilpailun jälkeen Hannele Määttä (BSC Disc Golf) ja Jarmo Aulu (Tomoottajat) saavuttivat uransa toisen sekaparigolfin Suomen mestaruuden, nyt masters40-luokassa.

Tomoottajat onnittelee!

SM-kulta oli kaksikolle jo toinen (2019 avoimessa) ja yhteensä 3. mitali tästä kilpailusta. Sekaparifrisbeegolfin SM-kisa on ollut Tomoottajille todellinen kultasampo, koska kultaa on tullut peräti 4 kertaa 5 vuoden aikana.

Keuruulta tuli myös naapuriseuraan eli Siikaisten Sisulle kultaa, kun Emilia Kallio ja Pekka Korhonen voittivat avoimen luokan SM-kulta. Suuronnittelut myös heille!