Viikon Vieras #10 – Teemu Nissinen, NFS

Tällä viikolla kysymyksiin vastaa Teemu Nissinen Nummelasta.

1. Koska aloitit friban ja muuta fribataustaa
2. Mikä frisbeegolfissa vetoaa, eli miksi pelaat?
3. Oletko asettanut tavoitteita frisbeegolfissa, jos niin millaisia?
4. Mitä ”saavutustasi” arvostat eniten?
5. Oletko heittänyt holareita? Jos niin missä?
6. Kerro ”kotiradastasi”
7. Suosikkikiekkosi?
8. Suosikkiratasi?
9. Tomo vai joku muu heitto?

Omat:
1.Mitä kiekkoja löytyy bägistä?
2.Mitä kisoja ensi kesänä?
3. Paljonko treenaat talvella ja kesällä?

-Sippou

Teemu Nissinen, Nummelan Frisbeeseura.

Morjesta.

1. 2006 alotin jonka jälkeen pelattu on paljon.

2. Frisbeegolffissa vetoaa ehkä se että se on niin siistiä ja että kiekon lentoa on niin kiva katsoa. Varsinkin kun se menee oikeaan osoitteeseen.

3. Tavoitteina tietenkin että pärjäisi paremmin ja voittaisi paljon kisoja.

4. Saavutuksista ei voida vielä puhua mutta ehkäpä se että pääsin sm:meissä pelaamaan kärki poolissa pari viimeistä kierrosta. Lopputulos 6. jäi sen verran hampaankoloon että tänä vuonna pistetään paremmaksi.

5. Holareita on heitetty 6 ( 1 kisaholari ) Nummelassa olen heittänyt 4 Meri-toppilassa 1 ja mukkulassa 1. Lisäksi Nummelan 1 ja 15 kymmenkunta mutta itse en laske niitä holareiksi koska ovat n.30m väyliä :)

6. Kotiratana toimii Koivissillan Kaatis. Rata on vielä 12 väyläinen mutta on todella hieno. Kenttää myös hoidetaan lähes päivittäin ja myös sen takia rata on maksullinen. Lisäväyliä on tulossa ehkä jo tänä kesänä. Tervetuloa Kaatikselle!

7. Suosikki kiekkoja on muutamia mutta jos yksi niin varmaan Champion Teebird. Kiekko lentää todella suoraan,tarkasti ja pitkälle.

8. Suosikkiratani on ehkäpä Tali, koska siellä on paljon hienoja väyliä. Käyn myös Talissa kesäisin pari kertaa viikossa.

9.Tomoa en osaa mutta piikkisuora heitto on lempi heittoni. Oli kiekkona sitten Aviar,Roc tai Teebird niin sillonkun kiekko ei poistu ”alueelta” niin se on hienoa ja sen takia se on lempiheittoni.

Sepon kysymykset:

1.Bägistä löytyy: Puttaan Kivi Aviarilla. Heitto putteri Aviar ja siitä eri kulutusasteet. Midareina Roc eri kulutusasteina ja Q-sentinel ylivakaana. Draivereina XXX, First run Whippet-x,11x Teebird, 11x Eagle, Leopard, Pd, Sidewinder ja nopeus kiekkona joko Destroyer tai Halo.

2.Ensi kesänä olisi tarkoitus kiertää hieman enemmän ja isoista kisoista varmaan nämä: Copenhagen open, SDGO, Tali open, EO, Sm + mahdollisesti Swiss open. + Muita pienempiä kisoja Suomessa.

3.Talvella pari kertaa viikossa. Puttia ja jonkun verran kierroksia. Kesällä tulee pelattua todella paljon enemmän. Mistäköhän se johtuu. ;) Eli tulee pelattua oikeastaan joka päivä ja yleensä ei muutama tunti kyllä riitä.